Om Oss

Jag bor i Norrköping och har tränat hundar i många år.Jag vill nu hjälpa andra med den kunskap jag har fått genom åren.  Jag har efter alla år specialiserat mig på att hjälpa andra hundägare som har hundproblem. Hund problem kan vara allt ifrån olydnad, skällig, Gör utfall. Mina specialiteter är just  kommunikation med hundar och förare.                   Keeshond

 

                                                 Min första hund

Höjd:  17 till 18 inches (43 -46 cm) till axlarna

Vikt:  35 till 45 pounds (16-20kg)

Livslängd: 12-15 år

Den Keeshond är en medelstor ras som har sitt ursprung i Europa. Hunden var avlad för sällskap. Rasen är också känd som Keeshonden, och de är mycket lekfull. Dessa hundar är kända för sin intelligens och energi. 

De är snabba elever, men kan också utveckla dåliga vanor av tristess. Dock är Keeshond mycket ivrig att behaga och med rätt passform, både hunden och familjen bör njuta av varandra. 

Den Keeshond är snabb, och smidig med en fantastisk hoppförmåga. De är utmärkta agility och lydnad hundar, ta dem till klasser som en form av motion är ett bra sätt att förhindra ofog beteende, genom att tillhandahålla tillräckliga mental och fysisk stimulans. 

Keeshond älskar barn och deras familjer, och längtar efter att tillbringa tid med sina mänskliga pack. Denna hund gör inte bra med långa perioder av separation från mänsklig kontakt. Dessa hundar i allmänhet gillar andra hundar och njuta av hund-hund spelar liksom människa-hund spela. Ibland keeshond kan skälla, eftersom de är mycket uppmärksamma och medvetna, som en demonstration av deras lojalitet. 

Deras utbildning måste vara konsekvent för att förhindra olägenheter skälla, även om de inte aggressiva hundar. De gör ofta ett perfekt tillbehör för barn. De har ofta kallats "ägarens skugga" och "Velcro hundar", på grund av hur nära de vill vara att deras mänskliga packa. 

Deras päls är lång och fluffig och bör inte vara rakat. Deras päls skyddar hunden från väder och insekter, men kräver inte frekvent badning. Även om vissa källor tyder på att tillräckligt grooming kan göras för en timme i veckan, föreslår jag ett par minuter om dagen är bättre för ägarens tid och hundens glädje och uppmärksam. Förutom det övergripande utseendet på pälsen.

Vart tog Keeshond ifrån?

Den Keeshond tros vara en avlidnes av Pommerska eller samojed. Det tycks finnas stora skillnader på hundens ursprung. Den Keeshond är också kallad "Wolf Spitz" eller "Tysk spets". Hunden har sitt ursprung i Nederländerna och Tyskland runt 18 : e talet. Keeshond användes på flodbåtar och pråmar för att vakta, och som ressällskap

 

 

 

 

 <a href="Hundar.sehttp://www.hundar.se">Hundar.se</a>

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)